طرز تهیه
برای درست کردن این پلوی خوشمزه ابتدا پیازها را پوست، سپس به صورت نگینی خرد کنید. پیاز خورد شده را همراه با کمی روغن داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز کمی سرخ و طلایی شود. گوشت خورشتی را به صورت قیمهای خرد کنید و به پیاز سرخ شده اضافه کنید. مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک روی گوشت بریزید و مواد را چند دقیقه تفت بدهید. حالا یک لیوان آب جوش داخل ماهی تابه بریزید و درب ماهی تابه را بببندید و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد. در این فاصله کدوها را پوست و به صورت حلقهای برش بزنید. داخل یک ماهی تابه دیگر کمی روغن بریزید و کدوهای حلقه شده را داخل روغن بریزید. اجازه بدهید کدو کمی سبک و نرم شودف نیازی نیست کاملا سرخ شود. حالا کدوها را از روغن خارج و به گوشت اضافه کنید. کشمش پلویی را که از قبل خیس دادهاید، داخل همان روغن کدو کمی سرخ کنید و بعد به گوشت اضافه کنید.