Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

خورش خلال بادام

خورش خلال بادام

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت مغز ران گوسفند 500 گرم

(قیمه‌ای خرد کرده)

کره یا روغن حیوانی 50 گرم

پیازداغ خلالی یک دوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک سوم قاشق چایخوری

خلال بادام 300 گرم

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری

لیمو عمانی 4-5 عدد

زعفران حلکرده یک‌دوم قاشق چایخوری

زرشک سیاه  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت را به همراه یک قاشق سوپخوری روغن در تابه‌ای مناسب بریزید و تفت دهید تا گوشت آب بیندازید و کف گوشت خارج شود.

آن‌گاه گوشت را در صافی بریزید تا کف گوشت جدا گردد. سپس با پیازداغ، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و تفت دهید.

اینک به میزان کافی آب بریزید تا بپزد. در اواسط پخت گوشت، خلال بادام خیسانده را بیفزائید.

رب را نیز تفت داده و اضافه کنید. همچنین لیمو عمانی را بیفزائید.

وقتی گوشت کاملا پخت زعفران را اضافه کرده و زرشک را در کمی روغن 30 ثانیه تفت دهید و به خورش اضافه کنید.

اینک خورش را به همراه چلو سرو نمائید.

برچسب ها: انواع خورشخورش سنتیآشپزباشیاعظم گلزارمنشخورش خلال بادامغذای ایرانیخورش خوشمزهخورش خلالطرز تهیه خورش خلال باداممواد لازم برای تهیه خورش خلال تعداد بازديد: 1146 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟