آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت را به همراه یک قاشق سوپخوری روغن در تابهای مناسب بریزید و تفت دهید تا گوشت آب بیندازید و کف گوشت خارج شود.
آنگاه گوشت را در صافی بریزید تا کف گوشت جدا گردد. سپس با پیازداغ، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و تفت دهید.
اینک به میزان کافی آب بریزید تا بپزد. در اواسط پخت گوشت، خلال بادام خیسانده را بیفزائید.
رب را نیز تفت داده و اضافه کنید. همچنین لیمو عمانی را بیفزائید.
وقتی گوشت کاملا پخت زعفران را اضافه کرده و زرشک را در کمی روغن 30 ثانیه تفت دهید و به خورش اضافه کنید.
اینک خورش را به همراه چلو سرو نمائید.