تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
سبزی را بشوئید و روی هولهی تمیزی پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود. سپس آنها را ریز خرد كنید.
نیمی از كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و سبزی را در آن تفت دهید.
حالا پیازداغ، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك آرد برنج و آب نارنج را با هم مخلوط نمائید و همراه با یك پیمانه آب به سبزی بیفزائید.
اكنون صبر كنید تا خورش بپزد و جا بیفتد. سپس باقیماندهی كره را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید.
تخممرغها را بیفزائید و بگذارید بپزد. حال آن را به خورش اضافه كنید و هم بزنید.
یادآوری: میتوانید كته را برای پذیرائی، در قالب زیبائی بریزید و اندكی برنج زعفرانی رویش بدهید.
سپس آن را خوب بفشارید و روی دیس مناسبی برگردانید. حال ترشتره را رویش بریزید.