Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

املت قهوه خانه‌ای

املت قهوه خانه‌ای

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
 مواد لازم
گوجه فرنگی...................۳ عدد

رب...................۱ ق مربا خوری

تخم مرغ .................۲ عدد

لیموترش................ ۱ ق چای خوری

روغن و کره..................به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز ..................  به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه

مرحله اول : آماده سازی مواد املت

ابتدا باید گوجه فرنگی ها را بشورید و رنده کنید و پوست گوجه را داخل آن نریزید و یا می توانید پوست گوجه را بگیرید و داخل غذاساز یا با گوشتکوب برقی مواد را میکس کنید. داخل یک کاسه پوره گوجه و رب و ادویه ها و آب لیموترش را باهم مخلوط کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

در ادامه داخل تابه روحی یا چدنی کمی روغن و کره بریزید و زمانی که داغ شد باید مخلوط تهیه شده گوجه را اضافه کنید و هم بزنید تا آب اضافه گوجه فرنگی کشیده شود و کم کم شروع به سفت شدن کند.

مرحله سوم: تهیه املت قهوه خانه ای

وقتی آب گوجه کشیده شده باید تخم مرغ ها را داخل املت بشکنید و کمی صبر کنید تا تخم مرغ خود را بگیرید و بعد ابتدا سفیده و بعد زرده را هم بزنید و بعد از ۱ دقیقه از روی حرارت بردارید و داخل ظرف سرو ریحته و با پیاز و نان تازه این املت درجه یک را میل کنید. نوش جان

 

 فوت و فن های دستور پخت املت قهوه خانه ای خوشمزه با گوجه فرنگی رنده شده

می توانید به دلخواه کمی جعفری روی املت بریزید و میل کنید.

افزودن فلفل قرمز به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید کم و زیاد کنید.

اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید می توانید یک یا دو حبه سیر رنده شده یا پوره شده به همراه گوجه فرنگی تفت دهید و یا از کمی پودر سیر استفاده کنید.

در بعضی از رسپی از فلفل دلمه استفاده می شود و یا گوجه فرنگی را نگینی خرد می کنند که این کاملا دلخواه است.

وقتی می خواهید تخم مرغ ها را اضافه کنید بهتر است کمی روغن مجدد بریزید و بعد تخم مرغ را داخل مواد بکشنید.

برچسب ها: املتگوجه فرنگیسیرغذای سنتیطرز تهیه املتپیش غذاتخم مرغلیموترش تعداد بازديد: 355 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است