طرز تهیه
مرحله اول : آماده سازی مواد املت
ابتدا باید گوجه فرنگی ها را بشورید و رنده کنید و پوست گوجه را داخل آن نریزید و یا می توانید پوست گوجه را بگیرید و داخل غذاساز یا با گوشتکوب برقی مواد را میکس کنید. داخل یک کاسه پوره گوجه و رب و ادویه ها و آب لیموترش را باهم مخلوط کنید.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
در ادامه داخل تابه روحی یا چدنی کمی روغن و کره بریزید و زمانی که داغ شد باید مخلوط تهیه شده گوجه را اضافه کنید و هم بزنید تا آب اضافه گوجه فرنگی کشیده شود و کم کم شروع به سفت شدن کند.
مرحله سوم: تهیه املت قهوه خانه ای
وقتی آب گوجه کشیده شده باید تخم مرغ ها را داخل املت بشکنید و کمی صبر کنید تا تخم مرغ خود را بگیرید و بعد ابتدا سفیده و بعد زرده را هم بزنید و بعد از ۱ دقیقه از روی حرارت بردارید و داخل ظرف سرو ریحته و با پیاز و نان تازه این املت درجه یک را میل کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت املت قهوه خانه ای خوشمزه با گوجه فرنگی رنده شده
می توانید به دلخواه کمی جعفری روی املت بریزید و میل کنید.
افزودن فلفل قرمز به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید کم و زیاد کنید.
اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید می توانید یک یا دو حبه سیر رنده شده یا پوره شده به همراه گوجه فرنگی تفت دهید و یا از کمی پودر سیر استفاده کنید.
در بعضی از رسپی از فلفل دلمه استفاده می شود و یا گوجه فرنگی را نگینی خرد می کنند که این کاملا دلخواه است.
وقتی می خواهید تخم مرغ ها را اضافه کنید بهتر است کمی روغن مجدد بریزید و بعد تخم مرغ را داخل مواد بکشنید.