آشپزباشی - سرمه جلیلی :
روش تهيه
برنج، سبزى، ماست، زرده تخم مرغ، زعفران و روغن مايع را مخلوط کنید. آنگاه از مواد فراهم کرده داخل قالبهای ساوارين بریزید و خوب فشار دهيد تا منسجم شود. سپس در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجة سانتیگراد به مدت ٢٠ دقيقه بگذارید تا بپزد. حالا ماهى تيلاپيا را که با نمک و فلفل و زعفران مزه دار كردهاید، در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجه سانتیگراد به مدت يك ربع پخته و به تكههاى يك اندازه درآورده و روى ته چينهاى آماده کرده قرار دهيد