تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی
گوشت و پیاز را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط تفت دهید.
آنگاه گوشت، پیاز، سبزی و سیبزمینی را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید تا صاف، یكدست و نرم شود.
حالا نمك، فلفل، زردچوبه و تخممرغها را به آن بیفزائید و 2 دقیقهی دیگر دستگاه را روشن نگه دارید.
سپس در تابهی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید.
اكنون هر بار به اندازهی نارنگی از مایهی فراهم كرده بردارید و در دستتان پهن كنید و وسط آن را با نوك انگشت سوراخ نمائید.
شامیها را در روغن سرخ كنید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.
اكنون شامی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با گوجهفرنگی و خیارشور بیارائید.
یادآوری 1: در صورت دلخواه میتوانید پس از سرخ كردن شامی، آن را در تابه بچینید، آب نارنج را بیفزائید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
یادآوری 2: اگر سبزیهای محلی در دسترستان نبود میتوانید از مخلوط انواع سبزی معطر استفاده كنید.