آشپزباشی - مرضيه مرشدي :
روشتهیه
ابتدا گوشت، پياز، نمك، فلفل، زردچوبه و آردنخودچي را مخلوط كنيد و كاملاً ورزدهيد.
آنگاه از آن كوفتههاي كوچكي آماده كنيد و در روغن سرخ نمائيد. سپس در تابهي مناسبي 3 قاشق روغن بريزيد و پياز را در آن تفت دهيد تا نرم و سبك شود. حالا كشمش و گردو را بيفزائيد و باز هم اندكي آنها را تفت دهيد. اكنون كوفتهها را اضافه نمائيد.
برنج را نيز مطابق با دستورالعملهاي گذشته آبكش كنيد. اينك پس از ريختن قدري روغن در كف قابلمهاي مناسب، برنج را در قابلمه بريزيد و دم كنيد.
حالا برنج را به شكل قالبي روي ديس مناسبي برگردانيد، كوفتهها را وسط آن قرار دهيد و مخلوط كشمش و گردو را اطراف برنج بريزيد. در پايان، رب انار و شيرهي انگور را با هم مخلوط سازيد و روي كوفتهها بريزيد.
یادآوری : در صورت دلخواه، ميتوانيد قدري كره يا روغن آب كنيد و روي پلو بريزيد.