آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را بشوئید، بخیسانید و آبکش کنید. آنگاه در ظرف مناسبی ماست، تخممرغ، نمک و زعفران را مخلوط کنید.
حالا کره و روغن را همزمان به برنج اضافه کنید و به آرامی مخلوط نمائید. سپس قابلمه کوچک مناسب و نچسبی را با کره چرب کنید.
اینک دوسوم از پلو را در قابلمه بریزید و حفرهای در وسط آن ایجاد کنید. سپس مرغ را درون حفره جا دهید و بقیه پلو را رویش بریزید و قدری بفشارید.
حالا رویش را با فویل بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 5/1 ساعت بپزید.
حالا ته چین را روی بشقاب مناسبی برگردانید و مطابق شکل آن را بیارائید.
برای تهیه تهچین قرمهسبزی به همین شیوه عمل کنید، فقط از زعفران کمتری استفاده نمائید .
به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد قورمه سبزی پخته و بدون آب را درون حفره ایجاد کرده بریزید و رویش را با چلو بپوشانید و قدری بفشارید و در فر با همان دما و زمان ذکر شده بپزید.
این تهچینها معمولا تک نفره میباشد و شما میتوانید درون حفره را با هر نوع خورش و یا آلبالو، باقلا و گوشت پر کنید.