Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 11:59

ته‌چین بار

ته‌چین بار

shooroshirin

0 1

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم

برنج ایرانی برای هر ته چین    5/1 پیمانه

ماست   یک‌چهارم پیمانه

تخم‌مرغ   1 عدد

نمک به میزان لازم

زعفران  به میزان لازم

کره آبکرده 40 گرم

روغن مایع یک سوم پیمانه

سینه مرغ پخته شده 1 تکه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را بشوئید، بخیسانید و آبکش کنید. آن‌گاه در ظرف مناسبی ماست، تخم‌مرغ، نمک و زعفران را مخلوط کنید.

حالا کره و روغن را همزمان به برنج اضافه کنید و به آرامی مخلوط نمائید. سپس قابلمه کوچک مناسب و نچسبی را با کره چرب کنید.

اینک دوسوم از پلو را در قابلمه بریزید و حفره‌ای در وسط آن ایجاد کنید. سپس مرغ را درون حفره جا دهید و بقیه پلو را رویش بریزید و قدری بفشارید.

حالا رویش را با فویل بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 5/1 ساعت بپزید.

حالا ته چین را روی بشقاب مناسبی برگردانید و مطابق شکل آن را بیارائید.

برای تهیه ته‌چین قرمه‌سبزی به همین شیوه عمل کنید، فقط از زعفران کمتری استفاده نمائید .

به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد قورمه سبزی پخته و بدون آب را درون حفره ایجاد کرده بریزید و رویش را با چلو بپوشانید و قدری بفشارید و در فر با همان دما و زمان ذکر شده بپزید.

این ته‌چین‌ها معمولا تک نفره می‌باشد و شما می‌توانید درون حفره را با هر نوع خورش و یا آلبالو، باقلا و گوشت پر کنید.

برچسب ها: ته چینآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سنتی ایرانیته چین بارته چین خوشمزهطرز تهیه ته چین بارمواد لازم برای تهیه ته چینغذایایرانی تعداد بازديد: 1184 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است