آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
گوشت را همراه با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه بپزید. آنگاه گوشت را بكوبید و كنار بگذارید.
سپس حبوبات و برنج را جداگانه بخیسانید و بپزید.
حالا برنج، حبوبات و 2 لیتر آب را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزند و بعد سبزی را به آن بیفزائید و به مدت 20 دقیقه آش را با در باز بپزید.
اینك گوشت، پیازداغ و نعناداغ را به آش بیفزائید و آن را پیوسته هم بزنید تا جا بیفتد.
اكنون آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با پیازداغ و نعناداغ بیارائید.