Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

قلیه بادمجان

قلیه بادمجان

shooroshirin5

0 1

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان 4 عدد متوسط

نمك و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

گوجه‌فرنگی 6 عدد

پیازداغ 5 قاشق سوپخوری

گردوی آسیاب كرده 3 قاشق سوپخوری

رب انار 2 قاشق سوپخوری

كره‌ی آبكرده 2 قاشق سوپخوری

ریحان خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

پوست بادمجان‌ها را بگیرید، بادمجان‌ها را خرد كنید و در آبكش بریزید. آن‌گاه رویش نمك بپاشید و 30 دقیقه، كنار بگذارید. حالا بادمجان‌ها را بشوئید و با 2 پیمانه آب و زردچوبه بپزید. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را در آب جوش بگذارید تا بتوانید به راحتی پوستشان را بگیرید.

اكنون گوجه‌فرنگی‌های پوست كنده را خرد كنید و به بادمجان بیفزائید. اینك پیازداغ، گردو، رب انار و كره را افزوده و مخلوط كنید. آن‌گاه قلیه را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و جا بیفتد و حالا ریحان و دارچین را به قلیه بیفزائید. قلیه را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با ریحان بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیبادمجانآشپزی با بادمجانغذا با بادمجاندستور تهیه قلیه بادمجانقلیه بادمجانروش تهیه قلیه بادمجان تعداد بازديد: 1857 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است