تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
پوست بادمجانها را بگیرید، بادمجانها را خرد كنید و در آبكش بریزید. آنگاه رویش نمك بپاشید و 30 دقیقه، كنار بگذارید. حالا بادمجانها را بشوئید و با 2 پیمانه آب و زردچوبه بپزید. سپس گوجهفرنگیها را در آب جوش بگذارید تا بتوانید به راحتی پوستشان را بگیرید.
اكنون گوجهفرنگیهای پوست كنده را خرد كنید و به بادمجان بیفزائید. اینك پیازداغ، گردو، رب انار و كره را افزوده و مخلوط كنید. آنگاه قلیه را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و جا بیفتد و حالا ریحان و دارچین را به قلیه بیفزائید. قلیه را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با ریحان بیارائید.