آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ابتدا بلغور را بخیسانید. آنگاه بلغور، گوشت، نمك و پیاز را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بپزید.
دقت كنید مواد درون قابلمه را هم نزنید زیرا لعاب گندم جدا میشود و ته میگیرد.
حالا پیاز را از داخل هلیم درآورید و باقیماندهی مواد را با گوشتكوب دستی بكوبید.
اینك هلیم را روی حرارت گرم كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.
اكنون روی هلیم روغن داغكرده بریزید و با دارچین و خلال بادام بیارائید.
یادآوری: هلیم را با گوشتكوب برقی یا غذاساز نكوبید!
زیرا تار و پود گوشت از هم جدا میشود و هلیم كشدار نمیشود.