آشپزباشی
همه حبوبات را از شب قبل بخیسانید. گوشت را با پیاز و ادویه بپزید. و ریش ریش كنید. سپس حبوبات را نیز بپزید. حالا گوشت و حبوبات را با هم مخلوط سازید. اكنون یك پیمانه از آرد را تفت دهید و قدری آب به آن بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا آرد، گلوله نشود.
بعد آن را به مخلوط گوشت و حبوبات اضافه نمائید. سپس سیر را در روغن سرخ كنید و به قلیه بیفزائید. در پایان، آب نارنج را اضافه كنید و پس از چند جوش، قلیه را از روی حرارت بردارید.
یادآوری: میتوانید قلیه را با برنج هم میل كنید.