Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

قَلِیه

قَلِیه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

لوبیا چیتی 100 گرم

 

لوبیا چشم بلبلی  100 گرم

 

عدس  100 گرم

 

نخود  100 گرم

 

لوبیا قرمز  100 گرم

 

گوشت گوسفند چربی‌دار  1 كیلوگرم

 

پیاز خردكرده 1عدد

 

ادویه  به میزان لازم

 

آرد  125 گرم

 

روغن  به میزان لازم

 

سیر خردكرده  1 بوته

 

آب نارنج 1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

آشپزباشی

 

همه حبوبات‌ را از شب قبل بخیسانید. گوشت را با پیاز و ادویه بپزید. و ریش ریش كنید. سپس حبوبات را نیز بپزید. حالا گوشت و حبوبات را با هم مخلوط سازید. اكنون یك پیمانه از آرد را تفت دهید و قدری آب به آن بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا آرد، گلوله نشود.

بعد آن را به مخلوط گوشت و حبوبات اضافه نمائید. سپس سیر را در روغن سرخ كنید و به قلیه بیفزائید. در پایان، آب نارنج را اضافه كنید و پس از چند جوش، قلیه را از روی حرارت بردارید.

یادآوری: می‌توانید قلیه را با برنج هم میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیقَلِیهروش تهیه قَلِیهتهیه قَلِیهمواد لازم قَلِیهآشپزی با قَلِیه تعداد بازديد: 1334 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است