آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
فیله ماهی را به طول 8 و عرض 3 سانتیمتر، خرد كنید و رویش نمك و فلفل بپاشید و با سیر مزهدار كنید. آنگاه فیلههای ماهی را روی سطح كار باز كنید، قسمت سفید پیازچه را وسط آن قرار دهید، فیله ماهی را رول كنید و با خلال دندان یا ساقه پیازچه آن را ببندید.
سپس آن را در روغن سرخ كنید. اینك ماهی را همراه با حلقههای لیمو و گوجهفرنگی به سیخهای چوبی بكشید و برای پذیرائی در دیس بچینید و با سس میل نمائید.
روش تهیه سس سیر و ریحان: در كاسه مناسبی سیر، ریحان، كیپر، روغن زیتون، آبلیمو و نمك را مخلوط كنید.
یادآوری 1: میتوانید فیله ماهی را با مخلوط ماست ترش، پودر زنجفیل، روغن زیتون، نمك و فلفل مزهدار كنید. 2 ساعت درون یخچال قرار دهید و سپس آن را سرخ كنید.
یادآوری 2: كیپر یا كبر، یكی از گیاهان خوش طعم است. كبر از دسته میخكهاست كه در ایران نیز كشت میشود این گیاه به صورت كنسروی در سوپرماركتها یافت میشود. اما اگر در دسترس نبود میتوانید آن را از مواد لازم سس حذف كنید.