Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 23 آذر 1403 - 09:40

تجين بره

تجين بره

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

گوشت گوسفند............................500 گرم، خرد شده خورشي

پياز متوسط....................2 عدد، ساطوري

دارچين....................يك قاشق چايخوري

پودر ميخك....................يك‌دوم قاشق چايخوري

گرام‌ماسالا.....................يك قاشق چايخوري

گوجه‌فرنگی متوسط........................3 عدد، خرد شده

كنسرو گوجه‌فرنگی....................يك قوطي، پوره شده

آب گوشت.....................3 پيمانه

نخود پخته..............250 گرم

سيب‌زميني متوسط.....................3 عدد، درشت خرد شده

هويج متوسط....................2 عدد، خرد شده

مويز...................50 گرم، در صورت تمایل

رنده پوست ليمو و پرتقال.....................2 قاشق چايخوري

نشاسته‌ي ذرت...................2 قاشق چايخوري

روش‌تهیه

يك تابه چدني يا نچسب را روي شعله متوسط داغ كنيد. تكه‌هاي گوشت را حدود 8 دقيقه در تابه(بدون روغن) تفت داده و مرتب هم بزنيد تا سرخ شود. گوشت را از تابه خارج كرده و در يك ظرف گود نسوز بريزيد. پياز و ادويه‌جات را 3 دقيقه تفت دهيد تا هنگامي‌كه پياز نرم شود. پياز، گوجه‌فرنگی، 2 پيمانه آب گوشت، نخود، سيب‌زميني، هويج، مويز و رنده پوست مركبات را به ظرف اضافه كرده و آن را 2 ساعت در دماي 180 درجه‌ي سانتي‌گراد در فر قرار دهيد. هر نيم ساعت به آن سر زده و هر وقت لازم بود از يك پيمانه باقيمانده‌ي آب گوشت به آن اضافه كنيد. نشاسته را در يك قاشق سوپخوري آب حل كرده و به ظرف غذا اضافه كنيد. گوشت را امتحان كنيد و اگر كاملاً پخته بود، 5 دقيقه به آن زمان دهید. درغير اين‌صورت مقداري آب به گوشت اضافه كرده و 30 دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا آب خوراك غليظ‌تر و سس مانند شود و با برنج سرو كنيد.

نكته:

  اگر از قرص عصاره براي تهيه آب گوشت استفاده مي‌كنيد، براي اين خوراك از قرص عصاره گوشت بره استفاده كنيد.

  به جای کنسرو گوجه‌فرنگی می‌توان از پوره گوجه‌فرنگی تازه نیز استفاده کرد.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای سنتیتجين برهطرز تهیه تجين بره تعداد بازديد: 393 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است