روشتهیه
يك تابه چدني يا نچسب را روي شعله متوسط داغ كنيد. تكههاي گوشت را حدود 8 دقيقه در تابه(بدون روغن) تفت داده و مرتب هم بزنيد تا سرخ شود. گوشت را از تابه خارج كرده و در يك ظرف گود نسوز بريزيد. پياز و ادويهجات را 3 دقيقه تفت دهيد تا هنگاميكه پياز نرم شود. پياز، گوجهفرنگی، 2 پيمانه آب گوشت، نخود، سيبزميني، هويج، مويز و رنده پوست مركبات را به ظرف اضافه كرده و آن را 2 ساعت در دماي 180 درجهي سانتيگراد در فر قرار دهيد. هر نيم ساعت به آن سر زده و هر وقت لازم بود از يك پيمانه باقيماندهي آب گوشت به آن اضافه كنيد. نشاسته را در يك قاشق سوپخوري آب حل كرده و به ظرف غذا اضافه كنيد. گوشت را امتحان كنيد و اگر كاملاً پخته بود، 5 دقيقه به آن زمان دهید. درغير اينصورت مقداري آب به گوشت اضافه كرده و 30 دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا آب خوراك غليظتر و سس مانند شود و با برنج سرو كنيد.
نكته:
اگر از قرص عصاره براي تهيه آب گوشت استفاده ميكنيد، براي اين خوراك از قرص عصاره گوشت بره استفاده كنيد.
به جای کنسرو گوجهفرنگی میتوان از پوره گوجهفرنگی تازه نیز استفاده کرد.