Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

آش تنور | طرز تهیه آش تنور

آش تنور | طرز  تهیه آش تنور

shooroshirin3

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه آش تنور

بلغور 400 گرم

روغن مایع به میزان لازم

پیاز خرد كرده 1 عدد

نخود پخته  150 گرم

گوشت قورما (گوشت خورشی سرخكرده) 500-600 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 طرز تهیه آش تنور

بلغور را بخیسانید و در قابلمه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید. آن‌گاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا به میزان كافی آب، درون قابلمه بریزید و بجوشانید. سپس بلغور را بیفزائید و بگذارید بپزد.

اكنون نخود، گوشت قورما، نمك و فلفل را هم درون آش بریزید و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد. هنگام پذیرائی، برای هر نفر تكه‌ای گوشت در نظر بگیرید و آش را رویش بریزید.

یادآوری: برای تهیه‌ گوشت قورما؛ گوشت خرد كرده‌ گوسفندی را با آب، نمك و پیاز بپزید. حالا گوشت را از آبش جدا كنید و در روغن حیوانی تفت دهید.

 

برچسب ها: آش تنورمواد لازم آش تنورروش تهيه آش تنورآموزش آش تنورآشپزي آش تنورطرز تهیه آش تنور تعداد بازديد: 5670 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است