تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
طرز تهیه آش تنور
بلغور را بخیسانید و در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید. آنگاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا به میزان كافی آب، درون قابلمه بریزید و بجوشانید. سپس بلغور را بیفزائید و بگذارید بپزد.
اكنون نخود، گوشت قورما، نمك و فلفل را هم درون آش بریزید و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد. هنگام پذیرائی، برای هر نفر تكهای گوشت در نظر بگیرید و آش را رویش بریزید.
یادآوری: برای تهیه گوشت قورما؛ گوشت خرد كرده گوسفندی را با آب، نمك و پیاز بپزید. حالا گوشت را از آبش جدا كنید و در روغن حیوانی تفت دهید.