Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

طرز تهیه سوپ حریره

طرز تهیه سوپ حریره

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای پخت سوپ حریره 4-6 نفر

گوشت بره خرد کرده  400 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

پیاز قرمز خرد کرده 1 عدد درشت

آب     1/750 میلی‌لیتر( 7 پیمانه)

دارچین یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر زنجفیل  یک‌چهارم  قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

کرفس خرد کرده  یک دوم پیمانه

گشنیز خرد کرده  یک دوم پیمانه

عدس پخته  یک‌دوم پیمانه

نخود پخته  یک سوم پیمانه

ورمیشل  50 گرم

آبلیموی تازه  3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

طرز تهیه سوپ حریره

گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز و هفت پیمانه آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا بپزد.

آن‌گاه دارچین، زنجفیل، رب گوجه‌فرنگی، کرفس و گشنیز را بیفزائید و قدری دیگر سوپ را بپزید. حالا عدس، نخود و ورمیشل را افزوده و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد.

اکنون آبلیمو را اضافه کنید و سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: انواع سوپآشپزباشیاعظم گلزارمنشسوپ حریرهآموزش پخت سوپسوپ مخصوص ماه رمضانطرز تهیه سوپ حریرهمواد لازم سوپ حریره تعداد بازديد: 1554 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است