آشپزباشی
ابتدا در قابلمهی مناسبی، پیازداغ، نخود، لوبیا و گندم را- كه از قبل خیساندهاید- با كمی زردچوبه و 6 پیمانه آب، روی اجاق بگذارید و بپزید.
آنگاه برنج را بیفزائید. سبزی را بعد از تمیز كردن و خرد كردن، به مواد پخته اضافه نمائید.
اینك با گوشت و پیاز، كوفتهریزه درست كنید و به آن بیفزائید و آش را گاهی هم بزنید تا كاملاً جا بیفتد.
میوههای هستهگرفته را همراه با گردو و بادام در آش بریزید و بپزید ولی باید مواظب باشید تا له نشود.
اینك آش را برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بریزید.