Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 22 مهر 1403 - 18:19

آش میوه

آش میوه

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

پیاز سرخكرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری

 

نخود و لوبیای قرمز 250 گرم

 

گندم پوست‌گرفته یك‌دوم پیمانه

 

نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

برنج یك پیمانه

 

سبزی آش یك كیلوگرم

 

(تره، جعفری، نعنا، گشنیز و برگ چغندر)

 

گوشت چرخكرده 300 گرم

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد

 

آلبالوی خشك 1 پیمانه

 

گوجه سبز 1 پیمانه

 

زردآلوی خشك 1 پیمانه

 

گردوی نصف‌كرده 1 پیمانه

 

بادام نصف پیمانه

آشپزباشی

 

ابتدا در قابلمه‌ی مناسبی، پیازداغ، نخود، لوبیا و گندم را- كه از قبل خیسانده‌اید- با كمی زردچوبه و 6 پیمانه آب، روی اجاق بگذارید و بپزید.

آن‌گاه برنج را بیفزائید. سبزی را بعد از تمیز كردن و خرد كردن، به مواد پخته اضافه نمائید.

اینك با گوشت و پیاز، كوفته‌ریزه درست كنید و به آن بیفزائید و آش را گاهی هم بزنید تا كاملاً جا بیفتد.

میوه‌های هسته‌گرفته را همراه با گردو و بادام در آش بریزید و بپزید ولی باید مواظب باشید تا له نشود.

اینك آش را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بریزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشآش و سوپدستور تهیه آشآموزش آشآش میوهآشپزباشیغذای تبریزیروش تهیه آش تعداد بازديد: 1743 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است