آشپزباشی - معصومه فلاحی
پیاز، بلغور گندم، عصاره گوشت و 3 لیتر آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بپزید تا بلغور کاملا پخته شود.
آنگاه اسفناج، سیرداغ، نمک، فلفل، زردچوبه و کشک را اضافه کنید و اجازه دهید که اسفناج بپزد.
سپس حبوبات را افزوده، صبر کنید تا آش جا بیفتد.
برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با نعناداغ، سیرداغ و پیازداغ تزئین کنید.
این آش از آشهای محلی استان لرستان شهرستان بروجرد است و در ایام محرم جزو غذاهای نذری محسوب میشود.