تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران كوهستانی
طرز تهیه آش گوجه فرنگی
لوبیا چیتی، بلغور گندم و لپه را جدا جدا بخیسانید و بپزید. آنگاه در قابلمهی مناسبی قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس لوبیا سبز و هویج را افزوده و تفت دهید. آب را اضافه كنید و بگذارید سبزیها بپزد.
حالا گوجهفرنگی، سبزی معطر، فلفل سبز، نمك، فلفل و حبوبات پخته را درون آش بریزید و مخلوط كنید. اكنون رب گوجهفرنگی را در دو قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و آن را به آش بیفزائید. حالا صبر كنید آش جا بیفتد و آبلیمو را به آش اضافه كنید.
اینك آش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با نعناداغ، بیارائید.