Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

آش غوره و گوجه فرنگی

آش غوره و گوجه فرنگی

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

لوبیا چشم بلبلی 500 گرم

 

بلغور 1 پیمانه

 

آب گوشت 1 لیتر

 

گوجه‌فرنگی رنده‌كرده 4-5 عدد

 

سبزی آش خردكرده یك‌كیلوگرم

 

(تره، شوید، جعفری، اسفناج و كمی گشنیز)

 

غوره‌ی تازه یك‌دوم پیمانه

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پیاز داغ 6 قاشق سوپخوری

 

نعنا داغ 5 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

لوبیا و بلغور را از شب قبل بخیسانید و بعد در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید.

آن‌گاه آب‌گوشت، گوجه‌فرنگی و سبزی آش را به آن، بیفزائید و هم بزنید.

حالا 15 دقیقه‌ی دیگر، آش را بپزید. سپس غوره، رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و نیمی از پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزائید و بگذارید آش، جا بیفتد.

اكنون آش را برای پذیرائی، در كاسه‌ی مناسبی بكشید و رویش را با باقیمانده‌ی پیاز داغ و نعنا داغ بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشآش و سوپآموزش آشطرز تهیه آش گوجهسبزی آشآش غورهآش گوجه فرنگیطرز تهیه آش غوره تعداد بازديد: 1973 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟