آشپزباشی - طاهره خطیبی
پیاز را با قدری روغن روی حرارت تفت دهید. آنگاه لپه و برنج را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سپس به میزان کافی آب و آب زرشک را بیفزائید و صبر کنید تا لپه و برنج با حرارت ملایم بپزند.
حالا زردچوبه، نمک ، فلفل و سبزی را بیفزائید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.
در این فاصله زرشک را با یک قاشق روغن روی حرارت اجاق به مدت 30 ثانیه تفت دهید و به آش اضافه کنید.
اکنون آش را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کشک،نعنا داغ،پیاز داغ و زرشک بیارائید.
یادآوری:
لپه و برنج را از قبل خیس کنید.