آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، پنیر، خرده نان و جعفری را در کاسهمناسبی بریزید و خوب ورز دهید تا چسبندگی ایجاد کند.
آنگاه هر بار از گوشت به اندازه یک فندق در دست کوفته ریزه درست کنید و در تبه مناسبی که قدری روغن ریختهاید آن را تفت دهید و کنار بگذارید .
حالا در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
سپس سیر را اضافه کنید و پس از چند ثانیه آب گوشت را افزوده و صبر کنید تا بجوش آید.
اینک پاستا و کوفته قل قلیها را اضافه کنید و با حرارت ملایم سوپ را بپزید.
سپس ریحان و جعفری را افزوده و پس از چند دقیقه سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید