تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه ماهی شکم پر:
ماهی را پاك كنید، بشوئید و با هولهی كاغذی آشپزخانه خشك نمائید. آنگاه داخل شكم ماهی را با نمك و فلفل مزهدار كنید.
حالا سبزی را در یك قاشق سوپخوری از روغن مایع تفت دهید و همراه با گردو، رب انار و دانههای انار در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
سپس داخل شكم ماهی را با این مخلوط پر كنید و شكاف آن را با سوزن و نخ بدوزید. اینك باقیماندهی روغن را با زعفران مخلوط كنید و زیروروی ماهی بمالید.
حالا ماهی را در سینی فر دارای كاغذ آلومینیومی بگذارید و به مدت تقریبی یكساعت در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.
آنگاه ماهی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و با حلقههای نارنج و زیتون بیارائید.
یادآوری: چنانچه سبزی محلی در دسترستان نبود، از مخلوط گشنیز و قدری شنبلیله استفاده كنید.