Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

هواری میگو

هواری میگو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر 

میگوی پاک کرده 150 گرم 

سیب زمینی پخته 5 عدد 

پودر زنجفیل، زرد چوبه و پودر تخم گشنیز از هر کدام یک دوم قاشق چایخوری 

نمک وفلفل قرمز به میزان لازم 

آبلیمو ترش یک قاشق چایخوری 

گشنیز تازه خرد کرده سه قاشق سوپخوری 

تخم مرغ 1 عدد 

آرد سوخاری یا آرد سفید 2 قاشق سوپخوری 

روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

آشپزباشی - نجمه درویش

میگو و سیب زمینی را همراه با پودر زنجفیل، زردچوبه، تخم گشنیز، نمک، فلفل و آبلیمو را در دستگاه غذا ساز بریزد و میکس کنید تا یکدست شود.

آن گاه گشنیز، تخم مرغ و آرد را بیفزایید و خوب مخلوط کنید. 

سپس در تابۀ مناسبی روغن بریزید و اجازه دهید گرم شود.

حالا از مایۀ فراهم کرده هر بار به اندازۀ یک نارنگی برداشته و در دست صاف کنید و در روغن سرخ نمائید.

اکنون هواری را در ظرف مناسب پذیرائی بچینید و همراه با سبزیجات دلخواه بیارائید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزی با میگوهواری میگوآشپزباشیشور و شیرینروش تهیه هواری میگودستور تهیه هواری میگوطرز تهیه هواری میگو تعداد بازديد: 825 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است