روشتهیه
ابتدا ماهي را در محلول آبنمك غليظ و سركه قرار داده و ساقهي دارچين را هم به آن اضافه كنيد و براي 15 تا 20 دقيقه در يخچال بگذاريد. پياز و سير را داخل فويل پيچيده و براي 30 دقيقه در فر گرم شده با دمای 175 درجهي سانتيگراد(350 درجهي فارنهايت) قرار دهيد، سپس از فر خارج كرده و پوست آنها را جدا نموده و ريز خرد كنيد.
گوجهفرنگيهاي شسته شده را داخل آب جوشان قرار داده، پس از 30 ثانيه خارج و داخل آب سرد قرار دهيد، سپس پوست آنها را جدا كرده و خرد كنيد.
تابه را روي حرارت گذاشته، روغن را اضافه كنيد و پس از گرم شدن، پياز و سير را اضافه كرده و كمي هم بزنيد. سپس ادويهها را افزوده، هم زده و فلفل تند ريز خرد شده را اضافه کنید. گوجهفرنگي خرد شده را نیز افزوده، هم زده و در آخر فلفل دلمهاي كباب شده پوره شده را بيفزاييد و براي 25 دقيقه روي حرارت كم قرار دهيد. پس از مدت زمان مذكور، قطعات ماهي را داخل سس قرار داده و نمك و فلفل آن را اندازه كرده و آب ليموترش را به آن بيفزاييد و براي 20 الي 30 دقيقه به پختن ادامه دهيد.
تزيين:
كته يا چلو را داخل ديس كشيده و قطعات ماهي پخته شده را هم روي آن بگذاريد. سس را به صورت پوره درآورده و سطح روي ماهي و برنج را با آن منقش كرده و با ليموترش و كمي جعفري خرد شده تزيين سپس سرونماييد.
نكته:
در صورت تمايل ميتوانيد ابتدا ماهيهاي مزهدار شده را كمي سرخ كرده سپس داخل سس فوق قرار دهيد و طبخ را ادامه دهيد.