Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

رول های قزل آلای بریان

رول های قزل آلای بریان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

فیله قزل‌آلا 6 تکه

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

سس مایونز یک‌سوم پیمانه

پنیر پارمسان رنده کرده یک‌دوم پیمانه

رنده پوست لیمو از 1 عدد

سس ورسترشایر یک‌دوم قاشق چایخوری

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

سیر رنده کرده 1 حبه

جعفری ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله‌های ماهی را با نمک، فلفل و روغن زیتون مزه‌دار کنید.

آن‌گاه آن را رول کنید و در ظرف مناسبی که چرب کرده‌اید قرار دهید.

سپس در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه ماهی را بپزید تا طلایی شود.

حالا در این فاصله سس را آماده کنید.

به این صورت که در کاسه مناسبی سس مایونز، پنیر، رنده پوست لیمو، سس ورسترشایر، آبلیمو، سیر و جعفری را مخلوط کنید.

اینک قدری از سس را روی ماهی پخته و برشته بمالید و دوباره به مدت 5 دقیقه دیگر با دمای 170 درجه سانتیگراد در فر بگذارید.

سپس رول‌های قزل‌آلا را در ظرف مناسبی قرار دهید و با جعفری و برش‌های لیمو آن را بیارائید و به همراه سس باقیمانده ماهی را سرو نمایید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزی با ماهیآشپزی دریاییآشپزباشیشور و شیرینرول های قزل آلای بریانرول های قزل آلاقزل آلای بریان تعداد بازديد: 1112 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است