آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
فیلههای ماهی را با نمک، فلفل و روغن زیتون مزهدار کنید.
آنگاه آن را رول کنید و در ظرف مناسبی که چرب کردهاید قرار دهید.
سپس در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه ماهی را بپزید تا طلایی شود.
حالا در این فاصله سس را آماده کنید.
به این صورت که در کاسه مناسبی سس مایونز، پنیر، رنده پوست لیمو، سس ورسترشایر، آبلیمو، سیر و جعفری را مخلوط کنید.
اینک قدری از سس را روی ماهی پخته و برشته بمالید و دوباره به مدت 5 دقیقه دیگر با دمای 170 درجه سانتیگراد در فر بگذارید.
سپس رولهای قزلآلا را در ظرف مناسبی قرار دهید و با جعفری و برشهای لیمو آن را بیارائید و به همراه سس باقیمانده ماهی را سرو نمایید.