تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
برنج را بشوئید، بخیسانید و در آب جوش بپزید تا نرم شود. بعد آن را صاف كنید. آنگاه قدری از برنج را كنار بگذارید و باقیماندهاش را در كاسهی مناسبی بریزید.
حالا زردههای تخممرغ، ماست، نمك، زعفران و روغن را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. برنج را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.
سپس ماهی را به شكل اشك ببرید و در مخلوط زعفران و نمك بخوابانید.
ماهی مزهدار شده را در ظرف نسوز چربكرده بچینید و نیمی از مخلوط برنج و ماست را رویش بریزید و صاف كنید.
اكنون سبزی را به باقیماندهی مخلوط برنج و ماست بیفزائید و آن را نیز روی تهچین بریزید و صاف كنید.
باقیماندهی برنج سفید را روی تهچین سبزیپلو بریزید و قدری بفشارید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و تهچین را به مدت تقریبی 1/5-2 ساعت، در فر گرم كرده با دمای 081 درجهی سانتیگراد بپزید.
حالا تهچین را برای پذیرائی روی دیس مناسبی، برگردانید.