Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

ته چين ماهی تيلاپيا (اصفهان)

ته چين ماهی تيلاپيا (اصفهان)

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه ته چین ماهی تیلاپیلا:

برنج مرغوب ایرانی 600 گرم (4 پیمانه)

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 4 عدد

 

ماست پرچرب 180 گرم (سه‌چهارم پیمانه)

 

نمك به میزان لازم

 

زعفران حلكرده 4 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 150 میلی‌لیتر

 

فیله‌ی ماهی تیلاپیا 5 - 6 عدد

 

سبزی پلو، خرد كرده (تره، شوید، سیر تازه و گشنیز) 250 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

برنج را بشوئید، بخیسانید و در آب جوش بپزید تا نرم شود. بعد آن را صاف كنید. آن‌گاه قدری از برنج را كنار بگذارید و باقیمانده‌اش را در كاسه‌ی مناسبی بریزید.

حالا زرده‌های تخم‌مرغ، ماست، نمك، زعفران و روغن را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. برنج را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.

سپس ماهی را به شكل اشك ببرید و در مخلوط زعفران و نمك بخوابانید.

ماهی مزه‌دار شده را در ظرف نسوز چربكرده بچینید و نیمی از مخلوط برنج و ماست را رویش بریزید و صاف كنید.

اكنون سبزی را به باقیمانده‌ی مخلوط برنج و ماست بیفزائید و آن را نیز روی ته‌چین بریزید و صاف كنید.

باقیمانده‌ی برنج سفید را روی ته‌چین سبزی‌پلو بریزید و قدری بفشارید.

روی ظرف را با فویل بپوشانید و ته‌چین را به مدت تقریبی 1/5-2 ساعت، در فر گرم كرده با دمای 081 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

حالا ته‌چین را برای پذیرائی روی دیس مناسبی، برگردانید.

 

برچسب ها: غذای دریاییآموزش پلوآموزش ته چینانواع ته چینانواع پلوته چين ماهی تيلاپياته چین ماهیغذا با تیلاپیا تعداد بازديد: 3552 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است