Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

كباب دریایی | طرز تهیه کباب دریایی

كباب دریایی | طرز تهیه کباب دریایی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 مواد لازم برای تهیه کباب دریایی:

میگو 12 عدد

فیلهی ماهی شیر  200 گرم

سویاسس دو قاشق چایخوری

ژامبون  چهار برش

كرهی ذوب كرده 20 گرم

آبلیمو  دو قاشق چایخوری

سیر رنده شده  یك حبه‌ی كوچك

 

 

 

 

طرز تهیه کباب دریایی:

ابتدا میگوها را پاك كنید و رودهی آنها را در آورید اما دمها را جدا نكنید. فیلهی ماهی را به صورت انگشتی خرد كنید و با سویاسس مزهدار نمائید و كنار بگذارید. ژامبونها را سه قسمت كنید و هر قسمت را دور یك فیله بپیچید و به شكل رولت لوله كنید. سیخهای چوبی را از چند ساعت قبل در آب سرد قرار دهید. حالا به صورت یك در میان، میگو و بعد ژامبون - فیله را به سیخ بكشید (در هر سیخ، سه میگو و سه رولت فیله كافی است). پس از پایان كار، كره، آبلیمو و سیر را با قلممو روی گوشت‌‌ها بكشید و روی كبابپز یا داخل فر (تاون)، با 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

برچسب ها: کباب دریاییغذای دریاییطرز تهیه کباب دریاییدستور پخت کباب دریاییطرز تهیه غذای دریایی تعداد بازديد: 1398 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است