آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب ماهی اوزون برون:
ابتدا در ظرف مناسبی فیله ماهی، روغن زیتون، آبلیمو، نمك، فلفل، زعفران و آب پیاز را مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگهدارید. آنگاه ماهی را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. حالا كباب ماهی را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید.
چنانچه امكان فراهم كردن آتش نبود، میتوانید سیخهای كباب ماهی را در فرگرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 – 20 دقیقه، برشته كنید. همچنین میتوانید ماهی را به سیخهای چوبی بكشید و در تابه، روی اجاق كباب و برشته كنید.
یادآوری: ماهی را به تكههای 3 × 3 سانتیمتر برش بزنید كه هر تكه حدود 25-30گرم وزن داشته باشد.