آشپزباشی - کیان رنجبر :
روش تهیه
ابتدا ميگوها را به مدت 10 دقيقه در مخلوط نمك، هات سس و آبليمو استراحت دهيد. آنگاه تخممرغ، آب، شير، بيكينگپودر، نمك، فلفل، ماءالشعير و زعفران را در كاسة مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. اينك آرد را كمكم بيفزائيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا كاملا يكدست شود. ميزان غلظت مايه بايد به اندازهاي باشد كه سطح ميگو را كاملا بپوشاند و ماية بنيه از آن چكه نكند. حالا ميگوهاي مزهدار كرده را در آرد بغلتانيد و در خمير بنيه فرو بريد و در روغن داغ فراوان سرخ كنيد.
يادآوري
خمير بنيه بعد از يك روز كمي سفت ميشود كه ميتوانيد با اضافه كردن كمي شير غلظت آن را مناسب كنيد.