آشپزباشی - سرمه جلیلی
پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا نرم و سبک شود. آنگاه سیر، رب گوجهفرنگی و زنجفیل را افزوده، مخلوط نمائید.
حالا پوره گوجهفرنگی، فلفل قرمز، پودر تخمگشنیز، فلفل سبز و آب را بیفزائید و اجازه دهید، سس بپزد.
سپس ماهیها را با نمک و زردچوبه مزهدار کنید و در روغن داغ سرخ کنید. اینک ماهیهای سرخکرده را درون سس قرار دهید، تا طعم و مزه سس را بخود بگیرد.
حالا ماهیها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با گشنیز تازه و گراماسالا آن را بیارائید.