Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

ماهى سرخکرده با سس زنجفیل(آسيايى)

ماهى سرخکرده با سس زنجفیل(آسيايى)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پياز ریز خرد کرده ٢ عدد

روغن مايع  ٥ قاشق سوپخورى

سير له کرده  ٢ حبه

رب گوجه فرنگی ١ قاشق سوپخورى

زنجفيل تازه رنده کرده  ٢ قاشق سوپخورى

پوره گوجه فرنگى یک‌چهارم پیمانه

فلفل قرمز ١ قاشق چايخورى

پودرتخم گشنيز ٢ قاشق چايخورى

فلفل سبزتند ١ عدد

آب ١ پيمانه

فیله ماهى تيلاپيا  ٣ عدد

نمك ١ قاشق چايخورى

زردچوبه ١ قاشق چايخورى

گشنيزتازه ١ پيمانه

گراماسالا ١ قاشق سوپخورى

آشپزباشی - سرمه جلیلی

پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و  پیوسته هم بزنید تا نرم و سبک شود. آن‌گاه سیر، رب گوجه‌فرنگی و زنجفیل را افزوده، مخلوط نمائید.

حالا پوره گوجه‌فرنگی، فلفل قرمز، پودر تخم‌گشنیز، فلفل سبز و آب را بیفزائید و اجازه دهید، سس بپزد.

سپس ماهی‌ها را با نمک و زردچوبه مزه‌‌دار کنید و در روغن داغ سرخ کنید. اینک ماهی‌های سرخکرده را درون سس قرار دهید، تا طعم و مزه سس را بخود بگیرد.

حالا ماهی‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با گشنیز تازه و گراماسالا آن را بیارائید.

برچسب ها: غذای دریاییآشپزباشیسرمه جلیلیماهی خوشمزهماهی موپلاه آسیاییماهی با سس زنجفیلپلو ماهیماهی سرخکرده تعداد بازديد: 1362 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است