روشتهیه
ابتدا ماست را با همزن آنقدر بزنيد تا غليظ شود. پوست ميگو را بکنيد. در قسمت پشت ميگو يک برش نازک ايجاد کنيد تا به راحتي بتوانيد پوست آن را خارج کنيد.
سپس با کمي آب، نمک و سرکه به مدت دو سه دقيقه آبپز کنيد؛ دقت کنيد تا سفت نشود. پس از خنک شدن ميگوها، آنها را متناسب با بزرگي و کوچکيشان به دو سه تکه تقسيم کنيد. کرفسها را پس از شستشو و خشک کردن به صورت اُريب برش دهيد و به اندازههاي 5 سانتيمتر و نخهاي روي کرفسها را بگيريد که در صاف ايستادن کرفسها نيز مؤثر است. با کمک يک قاشق چايخوري از ماست زده شدة مخلوط با سس خردل و پيازچه روي کرفسها قرار دهيد و روي هر تکه يک قطعه از ميگوي پخته شده بگذاريد. سپس با حلقههاي ريز شده از پيازچهها تزيين کنيد.