Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

ماهی تنوری با سس قره‌قروت

ماهی تنوری با سس قره‌قروت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2نفر

فلفل دلمه‌اي رنگي خرد كرده 200 گرم

زرشك 100 گرم

گردو خرد كرده 150 گرم

سير 2 حبه

زعفران 2 قاشق سوپخوري

پياز خرد كرده 100 گرم

نمك به ميزان لازم

پودر تخم گشنيز  يك‌دوم قاشق چايخوري

ماهي قزل‌آلای تميز كرده 2 عدد درشت

مواد لازم برای تهيه سس قره قروت:

قره‌قروت 50 گرم

آب يك‌دوم پيمانه

گشنيز خرد كرده يك قاشق سوپخوري

روغن زيتون به ميزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

تمام مواد را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه درون شكم ماهی را به نمك آغشته كنيد و قدری از مواد فراهم كرده را درون شكم و روی سطح ماهي بريزيد.

سپس ماهیهای پر شده را در سینی فر چرب كرده قرار دهيد و به مدت 20 الي 30 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد.

حالا ماهی ها را در ظرف مناسبی قرار دهيد و رويش سس قره‌قورت بريزيد.

روش تهیه سس قره‌قروت: قره‌قروت و آب را كاملا با هم مخلوط كنيد و روي اجاق قرار دهيد تا بجوشد و غليظ شود و در انتها گشنيز را بيفزائيد.

سپس از روی حرارت برداريد. هنگامی كه سس خنك شد به اندازه يك‌دوم ميزان سس به آن روغن زيتون اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا يكدست شود.

برچسب ها: غذای دریاییغذای مللآشپزباشیکیان رنجبرماهی تنوریماهی با سس قره قروتماهی لذیذ تعداد بازديد: 4469 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است