آشپزباشی - کیان رنجبر
تمام مواد را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه درون شكم ماهی را به نمك آغشته كنيد و قدری از مواد فراهم كرده را درون شكم و روی سطح ماهي بريزيد.
سپس ماهیهای پر شده را در سینی فر چرب كرده قرار دهيد و به مدت 20 الي 30 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد.
حالا ماهی ها را در ظرف مناسبی قرار دهيد و رويش سس قرهقورت بريزيد.
روش تهیه سس قرهقروت: قرهقروت و آب را كاملا با هم مخلوط كنيد و روي اجاق قرار دهيد تا بجوشد و غليظ شود و در انتها گشنيز را بيفزائيد.
سپس از روی حرارت برداريد. هنگامی كه سس خنك شد به اندازه يكدوم ميزان سس به آن روغن زيتون اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا يكدست شود.