آشپزباشی- سرور چاووشی
به منظور پخت خوراك ماهی جنوبی ابتدا روی ماهی را نمك و فلفل بپاشید و به مدت یك تا 2 ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه ماهی را در روغن سرخ كنید و كنار بگذارید. برای تهیه سس، روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و گوجه فرنگی را كمی در آن تفت دهید. بعد پیاز، جعفری، سیر، زعفران، نمك و فلفل را بیفزائید و دوباره تفت دهید و صبر كنید تا سس غلیظ شود.
اكنون ماهی را در ظرف مناسبی بگذارید و سس را روی آن بریزید. اینك فلفل سبز را روی سس بریزید و به مدت 20دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا سس، جذب ماهی شود.
یادآوری: این خوراك را میتوانید با چلو و یا سبزی پلو نیز میل كنید.