آشپزباشی
طرز تهیه خورش آلو هویج:
آلو را بشوئید و از چند ساعت قبل بخیسانید و كنار بگذارید.
هویج را پس از پوست گرفتن و خلال كردن، با كمی روغن سرخ كنید.
بعد گوشت یا مرغ را سرخ نمائید. سپس آن را با هویج مخلوط سازید.
حالا آلو و پیازداغ را بیفزائید و صبر كنید خورش بپزد.
بعد زعفران، روغن و نمك را بیفزائید و درِ قابلمه را بگذارید تا خورش جا بیفتد.
چنانچه بخواهید خورش ترش شود، كمی آبلیمو به آن اضافه كنید.
اینك خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو میل كنید.