Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

خورش آلو هویج

خورش آلو هویج

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای تهیه خورش آلو هویج:

آلوی خشك (آلو بخارا) 250 گرم

 

هویج خلال‌كرده یك كیلوگرم

 

روغن 150 گرم

 

در صورت استفاده از مرغ 1/5 كیلوگرم مرغ

 

در صورت استفاده از گوشت 750 گرم گوشت

 

پیاز سرخ‌كرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری

 

زعفران حل‌كرده یك قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

آشپزباشی

طرز تهیه خورش آلو هویج:

آلو را بشوئید و از چند ساعت قبل بخیسانید و كنار بگذارید.

هویج را پس از پوست گرفتن و خلال كردن، با كمی روغن سرخ كنید.

بعد گوشت یا مرغ را سرخ نمائید. سپس آن را با هویج مخلوط سازید.

حالا آلو و پیازداغ را بیفزائید و صبر كنید خورش بپزد.

بعد زعفران، روغن و نمك را بیفزائید و درِ قابلمه را بگذارید تا خورش جا بیفتد.

چنانچه بخواهید خورش ترش شود، كمی آبلیمو به آن اضافه كنید.

اینك خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و همراه با چلو میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش خورشانواع خورشتآشپزی سنتیدستور خورشآشپزباشیخورش آلو هویجخورش تبریزیطرز تهیه خورش آلو هویج تعداد بازديد: 1676 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است