آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
پیاز و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آنگاه گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
زردچوبه را نیز اضافه کنید و اندکی تفت دهید. سپس آب را بیفزائید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.
حالا سیب را قدری با کره تفت دهید و به خورش بیفزائید.
آلبالو، نمک و فلفل را هم به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد.
در نهایت شکر را بنا به ذائقه خود اضافه کرده و پس از چند جوش،خورش را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه چلو آن را سرو نمائید.
نکاتی را که باید در این خورش رعایت کنید، تا خورشتی خوش آب و رنگ داشته باشید.
1- آلبالو را با دو قاشق شکر 10 دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید.
2- سیب را در کره با حرارت ملایم تفت دهید تا قدری نرم شود.
پس از پختن گوشت و جا افتادن خورش در انتها سیب و آلبالو را اضافه کنید و پس از چند جوش خورش را در ظرف مناسبی بکشید.