آشپزباشی
طرز تهیه خورش فسنجان:
ابتدا مرغ را همراه با پیاز، نمك، زردچوبه و مقداری آب، در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. آنگاه مرغ و پیاز پخته را از آب مرغ خارج نمائید.
گردو را در آب مرغ به مدت 45 دقیقه با حرارت متوسط بپزید تا به روغن بیفتد. حالا رب انار را اضافه كنید. اكنون مرغ را به آرامی از استخوان جدا سازید و در فسنجان قرار دهید و صبر كنید تا كاملاً مزهدار شود.
اینك زعفران و شكر را بیفزائید. پس از چند دقیقه جوشیدن، خورش فسنجان آماده مصرف میباشد. چنانچه بخواهید با گوشت قلقلی فسنجان تهیه كنید، قلقلیها را قدری در روغن تفت دهید و در خورش بریزید.