روشتهیه
پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. مرغها را با مقداری آب روی حرارت بگذارید، وقتی جوش آمد مرغها را با آب ولرم شسته و همراه با پیاز تفت دهید، سپس پوست پرتقال، زعفران، رب گوجه، نمک، فلفل و تخم گشنیز را اضافه کنید و مرغها را با سه پیمانه آب بپزید. آلوها را شسته و خیس کنید. بعد از این که مرغ نیمپز شد آلوها را همراه با آب آن اضافه کنید، زرشکها را تفت داده و 10 دقیقه آخر به خورشت بیفزایید و خورشت را جا بیندازید و با مقدار مناسب آب اواخر آن که میتواند یکونیم پیمانه باشد همراه با پلو سرو نمایید.
نکته: میتوانید به جای یکدوم قاشق چایخوری پوست پرتقال پودرشده خشک از یک قاشق پوست پرتقال رندهشده تازه استفاده کنید.