Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

خورش متنجان

خورش متنجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

مرغابي، اردک، خوتکا يا مرغ.....................1 عدد

مغز گردو.................400 تا 500 گرم

قيسي................250 گرم

کشمش................200 گرم

رب انار..............2 قاشق غذاخوري

رب‌گوجه‌فرنگي....................2 قاشق غذاخوري

شکر..................3 تا 4 قاشق غذاخوري

گلپر................2 قاشق مرباخوري

آب‌غوره،آب انارترش.....................يک‌و‌نيم تا 2 پيمانه

زردچوبه..................مقداري

نمک.................مقداري

روش‌تهیه

مرغ، مرغابي، اردک يا خوتکا را پاک کرده و بشوييد و کمي نمک به آن بزنيد. مغز گردو را سائيده و نرم کنيد. در يک قابلمه آب‌غوره يا آب انارترش، زردچوبه و نمک را با يک ليوان آب بجوشانيد.

گردوي سائيده را اول کمي در آب حل کنيد، سپس داخل قابلمه بريزيد و بگذاريد تا حدود 4 تا 5 ساعت با حرارت ملايم جا بيفتد. اگر غليظ بود در آن آب سرد بريزيد تا گردو به روغن بيفتد. ترشي و نمک آن را اندازه کنيد. توجه داشته باشيد هر قدر پخت گردو طولاني‌تر باشد خورش بهتر جا مي‌افتد.

مرغ را با مقدار کمي روغن در تابه تفت داده و به قابلمه اضافه کنيد. بعد از آن‌که پخته شد رب گوجه‌فرنگي و رب‌انار را اضافه كرده و بعد قيسي و کشمش را در خورش بريزيد و اجازه دهيد تا خوب پخته شود. در انتها به خورش گلپر بزنيد و بگذاريد تا خوب به روغن بيفتد.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای سنتیطرز تهیهغذای ایرانیخورش متنجانطرز تهیه خورش متنجان تعداد بازديد: 451 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است