روشتهیه
مرغ، مرغابي، اردک يا خوتکا را پاک کرده و بشوييد و کمي نمک به آن بزنيد. مغز گردو را سائيده و نرم کنيد. در يک قابلمه آبغوره يا آب انارترش، زردچوبه و نمک را با يک ليوان آب بجوشانيد.
گردوي سائيده را اول کمي در آب حل کنيد، سپس داخل قابلمه بريزيد و بگذاريد تا حدود 4 تا 5 ساعت با حرارت ملايم جا بيفتد. اگر غليظ بود در آن آب سرد بريزيد تا گردو به روغن بيفتد. ترشي و نمک آن را اندازه کنيد. توجه داشته باشيد هر قدر پخت گردو طولانيتر باشد خورش بهتر جا ميافتد.
مرغ را با مقدار کمي روغن در تابه تفت داده و به قابلمه اضافه کنيد. بعد از آنکه پخته شد رب گوجهفرنگي و ربانار را اضافه كرده و بعد قيسي و کشمش را در خورش بريزيد و اجازه دهيد تا خوب پخته شود. در انتها به خورش گلپر بزنيد و بگذاريد تا خوب به روغن بيفتد.