Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:04

خورش سیب و آلبالو

خورش سیب و آلبالو

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

پیاز خرد کرده........... 1 عدد متوسط

روغن ............به میزان لازم

گوشت مغز ران  .............500 گرم

زردچوبه ..........یک دوم قاشق چایخوری

سیب سبز خرد کرده.............. 2 عدد

کره ........... 25 گرم

آلبالو.......... 500 گرم

نمک و فلفل ...........به میزان لازم

شکر................ دو قاشق سوپخوری

آشپزباشی – اعظم گلزار منش :

 

روش‌تهیه

پیاز و روغن را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه گوشت را بیفزائید و 5 دقیقة دیگر به تفت دادن ادامه دهید. زردچوبه را نیز اضافه کنید و اندکی تفت دهید. سپس آب را بیفزائید و اجازه دهید گوشت  با حرارت ملایم  بپزد. حالا سیب را قدری با کره تفت دهید و به خورش بیفزائید. آلبالو، نمک و فلفل را  هم به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد، در نهایت شکر را بنا به ذائقه خود اضافه کرده و پس از چند جوش،  خورش را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه چلو آن را سرو نمائید.

 

 

نکته

نکاتی را که باید در این خورش رعایت کنید، تا خورشتی خوش آب و رنگ داشته باشید.

1- آلبالو را با دو قاشق شکر  10 دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید.

2- سیب را در کره با حرارت ملایم تفت دهید تا قدری نرم شود.

پس از پختن گوشت و جا افتادن خورش در انتها سیب و آلبالو را اضافه کنید و پس از چند جوش خورش را در ظرف مناسبی بکشید.

 

 

خواص آلبالو

آلبالو میوه‌ای که برای بیماران قلبی و روماتیسمی فوق‌العاده مفید است و زیبایی و طراوت خانم‌ها را تضمین می‌کند.کشت آن در برخی کشورها روز به روز رو به توسعه است. ایتالیا و آمریکا جزو اولین کشورهای تولیدکننده آلبالو هستند و بیش از ۲۰۰ هزار تن هر ساله میوه آلبالو دارند، بعد از ایتالیا در اروپا کشور آلمان است که محصول سالانه آن به ۱۵۰ هزار تن می‌رسد. درخت آلبالو اصلا در ایران بوده است و از ایران به کشورهای دیگر رفته و کشت شده است.

برچسب ها: آموزش آشپزیخورشخورش سیب و آلوطرز تهیه خورش سیب و آلوغذاها سنتی تعداد بازديد: 694 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است