روشتهیه
ابتدا مرغ را با کمی روغن سرخ كنيد تا تغییر رنگ دهد، سپس بگذارید با آب، نمک، فلفل و زردچوبه بپزد.
پیاز را سرخ کرده سپس دانههای انار و سبزی خشک را به آن اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید تا نسوزد و در صورت تمایل میتوانید از یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی هم استفاده کنید بعد این مواد را به مرغ پخته شده فوق بیفزایید و پس از کمی جوشیدن میزان ترشی آن را بسنجید و در صورت زیاد ترش بودن هم برای ملس کردن آن میتوانید از شکر استفاده کنید که طعم مطلوبی را به خودش خواهد داد و پس از جا افتادن و روغن انداختن، خورش را در ظرف مورد نظر قرار داده و همراه با چلو یا کته نوش جان کنید.
نكته: اگر سبزی محلی خالواش در دسترس نداشتید، میتوانید فقط از نعناع هم استفاده کنید و فقط مواظب باشیدکه مقدار آن زیاد نباشد و هنگام تفت دادن هم نسوزد که خورش را تلخ خواهد کرد.