آشپزباشی
طرز تهیه خورش گل کلم:
ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید تا طلائیرنگ شود. گوشت، زردچوبه، فلفل و رب گوجهفرنگی را اضافه كنید و تفت دهید. حالا قدری آب به آن بیفزائید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد.
گلكلم را در قطعههای متوسط خرد كنید و جداگانه در روغن، قدری تفت دهید تا طلائیرنگ شود. سپس آن را داخل گوشت بریزید و 15 دقیقه دیگر آن را بپزید.
اكنون نمك، زعفران و آبلیمو را بیفزائید و بگذارید خورش جا بیفتد. این خورش، بهطور معمول با پلو مصرف میشود.