Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 20:47

خورش گل‌كلم

خورش گل‌كلم

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای پخت خورش گل کلم:

پیاز خردكرده 250 گرم

 

روغن مایع 150 میلی‌لیتر

 

گوشت چرخكرده 300 گرم

 

فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

رب گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری

 

گل‌كلم 600 گرم

 

نمك به مقدار لازم

 

زعفران نصف قاشق چایخوری

 

آبلیمو تازه 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 طرز تهیه خورش گل کلم:

ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود. گوشت، زردچوبه، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را اضافه كنید و تفت دهید. حالا قدری آب به آن بیفزائید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد.

گل‌كلم را در قطعه‌های متوسط خرد كنید و جداگانه در روغن، قدری تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود. سپس آن را داخل گوشت بریزید و 15 دقیقه‌ دیگر آن را بپزید.

 اكنون نمك، زعفران و آبلیمو را بیفزائید و بگذارید خورش جا بیفتد. این خورش، به‌طور معمول با پلو مصرف می‌شود.

 

 

 

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیانواع خورشطرز تهیه خورشدستور خورشآشپزباشیمواد اولیه خورشخورش گل‌كلم تعداد بازديد: 1663 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است