تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم نویدی زاده
طرز تهیه خورش قورمه سبزی جعفری:
نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه گوشت و پیازداغ را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه و لوبیای خیسانده را افزوده و به میزان کافی آب در آن بریزید تا گوشت و لوبیا بپزد.
حالا باقیمانده روغن را در تابه دیگری بريزيد و روي اجاق قرار دهيد. اکنون سبزي را بيفزائيد و تفت دهيد و نمك، فلفل و رب گوجهفرنگي را نیز درون سبزي بریزید و مخلوط کنید.
حالا مخلوط سبزی و آبغوره را به گوشت و لوبیا بيفزائيد و بگذاريد خورش جا بيفتد. آنگاه خورش را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و همراه با چلو ميل كنيد.