آشپزباشی
طرز تهیه خورش کاری
مرغ را پس از تمیز كردن، خرد كنید. در تابه مناسبی نیمی از روغن را بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا مرغ، نیمی از پیازداغ، زردچوبه، فلفل و نمك را بیفزائید و قدری تفت دهید.
بعد 1/5 پیمانه آب اضافه كنید و آن را بپزید. اكنون بادام، باقیمانده پیازداغ، جوز هندی، زنجفیل، هل و ادویه كاری را در باقیمانده روغن تفت دهید و به خورش اضافه نمائید و صبر كنید تا خورش كاملاً جا بیفتد.
در آخر، آبلیمو را بیفزائید. پس از چند جوش، خورش آماده مصرف میباشد. اینك آن را در ظرف مناسبی بكشید و از خود پذیرائی نمائید.