آشپزباشی
طرز تهیه خورش کدو و بادمجان
ابتدا گوشت را خرد كنید. قابلمه مناسبی روی اجاق بگذارید و قدری روغن در آن بریزید. حالا گوشت، پیاز و زردچوبه را در آن تفت دهید.
آنگاه رب گوجهفرنگی را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس به میزان لازم آب اضافه كنید تا گوشت بپزد. اكنون بادمجان و كدو را روی گوشت پخته بریزید و با حرارت متوسط، 15 دقیقه دیگر بپزید تا خورش بپزد و جا بیفتد.
در این هنگام بادمجان و كدو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و گوشت را روی آن قرار دهید و میل نمائید.