آشپزباشی - معصومه فلاحی
پیاز را همراه با مخلوط کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
آن گاه سیر و سینه مرغ را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
نمک، فلفل و زردچوبه را نیز افزوده و صبر کنید تا رنگ مرغ عوض شود.
سپس ادویه خورشی و سبزی سرخ کرده را بیفزائید و مواد را خوب مخلوط کنید.
حالا تمر هندی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و از صافی رد نمائید تا هستۀ آن جدا شود و به همراه آب جوش به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا افتاده و به روغن بیوفتد.
این خورش باید کم آب باشد و میتوانید با پلو آن را سرو کنید.