روشتهیه
آبلپه را خالي کرده و بپزيد و بعد از آبکش کردن کنار بگذاريد. کدوها را نگيني خرد کرده و با مقدار کمي روغن سرخ کنيد و کنار بگذاريد. پياز را رنده کرده و با گوشت چرخکرده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنيد و به صورت کوفتهريزه درآوريد. در يک سيني آرد بپاشيد و کوفتهريزهها را در آن گذاشته و کمي بغلتانيد تا به هم نچسبند. بعد با کمي روغن در يک تابه تفت داده و کنار بگذاريد.
گوشتهاي خورشي را در يک قابلمه تفت دهيد. پيازداغ را اضافه کنيد همراه با گوشت تفت دهيد تا آب آن کم شده و سرخ شود همراه با زردچوبه، نمک و فلفل با کمي آب، گوشت را بپزيد. تمام مواد آماده شده، گوشتخورشي، لپه، کدوحلوايي و کوفته ريزه را لابه لا در يک قابلمه روي هم بچينيد و روي آن کمي آب همراه با آب باقيمانده گوشت پختهشده، کمي زعفران و ادويه خورشي بريزيد و خورش را جا بيندازيد. وقتي خورش کمآب و جاافتاده شد، ته ظرف سرو غذا را ماست چکيده بماليد و خورش را روي آن بريزيد. روي خورش را نيز ماست چکيده بريزيد به صورتي که خورش در زير ماست پنهان شود و روي آن را تزيين کرده و همراه با نان يا برنج سرو کنيد.