آشپزباشی
طرز تهیه خورش کرفس:
ابتدا قابلمه مناسبی روی اجاق بگذارید، قدری روغن در آن بریزید و گوشت را همراه با پیازداغ، فلفل و زردچوبه، بهمدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. آنگاه قدری آب بیفزائید و صبر كنید تا گوشت نیمپز شود.
اینك ساقههای كرفس و قسمت مغز آن را جدا سازید. ساقهها را به اندازه 2 بند انگشت خرد كنید و برگهای لطیف آن را همراه با نعنا و جعفری، ریز خرد كنید.
سپس با مقداری روغن تفت دهید و به گوشت بیفزائید. نمك و آبغوره را نیز اضافه كنید و بگذارید خورش بپزد و جا بیفتد. اكنون آن را در ظرف مناسبی بكشید و با پلو میل نمائید.