Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

کوفته برنج (آرانچینی)

کوفته برنج (آرانچینی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

پیاز (ریز خرد کرده)  1 عدد درشت

سیر (ریز خرد کرده)  ٢ حبه

روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم

آب مرغ  مخلوط شده با750 میلی‌لیتر آب گرم

 برنج ريزوتو  ٣٠٠ گرم

پنیر پارمسان رنده کرده نصف پيمانه

 تخم مرغ 4 عدد

جعفري (ریز خرد کرده)  ٥٠ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر موزارلا (مکعبی خرد کرده)  100 گرم

آرد سوخاری ٢ پيمانه 

مواد لازم برای تهیه سس آرابیتا:

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد متوسط

سیر له کرده 3 حبه

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی 3 عدد

نمک و فلفل چیلی به میزان لازم

اورگانو یا ریحان 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مهدی زکایی

پیاز، سیر و قدری روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید، پیوسته هم بزنید تا پیاز سبک و طلایی شود.

آن‌گاه آب مرغ را بیفزائید تا بجوش آید. حالا برنج را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید و با حرارت ملایم دم کنید تا برنج پخته شود ولی له نشود.

سپس پنیر پارمسان را اضافه کنید و مخلوط نمائید. آن‌گاه مخلوط فراهم کرده را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.

اینک دو عدد تخم‌مرغ، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید و با دست کاملا مخلوط نمائید تا چسبندگی ایجاد شود.

حالا هر بار به اندازه یک گردو کوچک از مواد برداشته و در دست گرد کنید. سپس حفره‌ای در آن ایجاد کرده و یک حبه از پنیر را درون آن قرار دهید و دوباره گرد نمائید.

همینطور ادامه دهید تا مواد تمام شود. اکنون دو عدد تخم‌مرغ باقیمانده را همزده کوفته‌ها را در تخم‌مرغ بزنید و در آرد سوخاری بغلتانید.

حالا روغن را داغ کنید و کوفته‌ها را در روغن تفت دهید تا طلایی شود و با سس آرابیتا میل کنید.

روش تهیه سس ارابیاتا: پیاز، سیر و روغن را در تابه مناسبی روی حرارت تفت دهید تا نرم و سبک شود.

آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی و گوجه‌فرنگی خرد کرده را به همراه نمک و فلفل بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.

حالا یک‌دوم پیمانه آب اضافه کنید تا گوجه‌فرنگی پخته و نرم شود.

سپس ریحان یا اورگانو را اضافه کنید و تمام مواد را در مخلوط‌کن بریزید و میکس کنید تا سس صاف و یکدستی حاصل شود.

یادآوری 1: در صورت دلخواه می‌توانید آرانچینی‌ها را به سیخ‌های چوبی بکشید.

یادآوری 2: در صورتی که برنج ریزوتو در دسترس نداشتید از برنج ایرانی استفاده کنید.

برچسب ها: آشپزی مللانواع کوفتهآشپزباشیمهدی زکاییکوفته برنجآرانچینیآموزش پخت انواع کوفتهمواد لازم کوفته برنجمواد لازم آرانچینی تعداد بازديد: 1124 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟