تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه پایهی قارچها را در آورید و داخلشان را اندكی خالی كنید.
سپس رویشان لیمو بمالید تا سیاه نشوند! حالا نانها را برشته كنید و در دستگاه غذاساز بریزید و خرد نمائید.
اكنون خردههای نان، مرغ، تخممرغ، جعفری، ریحان، خامه، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
اینك روی قارچها روغن بمالید و نمك و فلفل بزنید. سپس 12 عدد از قارچها را با مایهی میانی پر كنید و باقیماندهی قارچها را رویشان بگذارید و در سینی فر بچینید.
سینی را در فر بگذارید و لقمههای قارچ را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شوند، بپزید.
یادآوری: در صورت دلخواه لقمههای قارچ را با ساقههای تره بیارائید.